KAART

Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Kom bij dit warme weer genieten op ons terras!

Menu


Winter 2019

 
* COQUILLE "BRETAGNE"
gerookte haring - bloemkool - dille
 
KABELJAUW "NOORDZEE"
boerenkool - brandade - peterselie
 
PARELHOEN "UIT ONZE POLDERS"
grondwitlof - schorseneer - salie
 
KOFFIE "AROMA"
sabayon - cacao - chocolade
 
Kaasselectie "Fréderic Van Tricht" suppl. 11
 
LIEVER KAAS DAN DESSERT / 7
 
* 4 GERECHTEN € 54
3 GERECHTEN / € 40 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar

A la carte


Voorgerechten

COQUILLE "BRETAGNE"26
gerookte haring - mierikswortel - dille
 
OSSENSTAART "RAGOUT"22
cevenne - knolselder - boschampignon
 
SCHORSENEER "GEBAKKEN"22
gepocheerd hoeve-ei - oud brugge kaas
 
ZEEUWSE PLATTE OESTER "°°°°"4/stuk
roggebrood - citroen

Hoofdgerechten

KALFSZWEZERIK "KROKANT GEBAKKEN"42
spinazie - mousseline - champignons
 
JONGE GRIET "OP DE GRAAT"32
meunière - wintergroentjes
 
PARELHOEN "UIT ONZE POLDERS"26
grondwitlof - schorseneer - salie
KABELJAUWRUG "NOORDZEE"32
boerenkool - peterselie - brandade
DUIF "OP KARKAS"38
spitskool - rode biet

Desserts

KOFFIE "AROMA"10
sabayon - cacao - chocolade
 
PEER "CONFERENCE"10
chocolade - praliné
 
TARTE TATIN12
jonagold- vanille ijs
KAASSELECTIE "FREDERIC VAN TRICHT"14
sinaascompot- geroosterd krentenbrood

Lunch

’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris.

Week lunch / 29
2 gerechten

Zaterdag lunch


Op zaterdagmiddag biedt Floris een all-in lunchmenu geïnspireerd door het marktvers aanbod.

€70
(all-in)

Aperitief & hapjes
3 gerechten
Aangepaste wijnen
Water
Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.