KAART

Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren wij lunch en diner op ons gezellig binnenterras.

Menu


HERFST 2019

 
* RODE POON
rammenas , aardpeer
 
PIETERMAN
schorseneer , butternut
 
HERTENKALF
knolselder , grondwitlof
 
PEER "CONFERENCE"
vanille, koffie
 
Kaasselectie "Fréderic Van Tricht" suppl. 11
 
LIEVER KAAS DAN DESSERT / 7
 
* 4 GERECHTEN € 55
3 GERECHTEN / € 40 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar

A la carte


Voorgerechten

RODE POON24
rammenas , aardpeer
 
NOORDZEEKRAB30
open ravioli , spinazie
 
PIETERMAN26
schorseneer , butternut
 
LANGOUSTINE "GEBAKKEN"28
Witte pens, prei

Hoofdgerechten

KALFSZWEZERIK "KROKANT GEBAKKEN"42
spinazie , girolle
 
TARBOT 'OP DE GRAAT'52
kreeftenbéarnaise , spinazie
 
FAZANT 2CTS32/PP
girolle , veenbes
HERTENKALF38
grondwitlof , knolselder

Desserts

APPEL10
frangipane , karamel
PEER "CONFERENCE"10
vanille -koffie
 
Brownie "cacao"10
braambes
KAASSELECTIE "FREDERIC VAN TRICHT"14
sinaascompot- geroosterd krentenbrood

Lunch

’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris. Wij voorzien telkens een voor en hoofdgerecht met producten volgens marktaanbod en inspiratie.

Week lunch / 30
2 gerechten

Zaterdag lunch


Op zaterdagmiddag biedt Floris een all-in lunchmenu geïnspireerd door het marktvers aanbod.

€70
(all-in)

Aperitief & hapjes
3 gerechten
Aangepaste wijnen
Water
Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.