KAART

Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren wij lunch en diner op ons gezellig binnenterras.

Menu


WINTER 2020

 
MAKREEL "GEMARINEERD"
bloemkool , dille
 
* ZEEBAARS "LIJNVANGST"
broccoli , couscous
 
RUNDSBAVETTE "WVL ROOD"
sjalot , knolselder
 
POMPELMOES
witte chocolade , koffie
 
Kaasselectie "Fréderic Van Tricht" suppl. 12
 
LIEVER KAAS DAN DESSERT / 8
 
* 4 GERECHTEN € 55
3 GERECHTEN / € 40 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar

A la carte


Voorgerechten

MAKREEL "GEMARINEERD"24
bloemkool, dille
 
NOORDZEEKRAB30
open ravioli , spinazie
 
WITTE PENS "GEGRILD"22
morieljes , daslook
 
RODE BIET18
beukenzwam , sésam

Hoofdgerechten

KALFSZWEZERIK "KROKANT GEBAKKEN"42
morieljes , spinazie
 
ZEEBAARS "LIJNVANGST"38
broccoli , couscous
 
RUNDSBAVETTE "WVL ROOD"32
sjalot , knolselder
KWARTEL34
asperges , boerenkool

Desserts

Flensjes Suzette - Vanille ijs
10
 
Pompelmoes - witte chocolade - witlof
10
KAASSELECTIE "FREDERIC VAN TRICHT"14
sinaascompot- geroosterd krentenbrood

Lunch

’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris. Wij voorzien telkens een voor en hoofdgerecht met producten volgens marktaanbod en inspiratie.

Week lunch / 30
2 gerechten

Zaterdag lunch


Op zaterdagmiddag biedt Floris een all-in lunchmenu geïnspireerd door het marktvers aanbod.

€70
(all-in)

Aperitief & hapjes
3 gerechten
Aangepaste wijnen
Water
Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.