Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren wij lunch en diner op ons gezellig binnenterras.
Menu
HERFST 2019
* RODE POON |
rammenas , aardpeer |
PIETERMAN |
schorseneer , butternut |
HERTENKALF |
knolselder , grondwitlof |
PEER "CONFERENCE" |
vanille, koffie |
Kaasselectie "Fréderic Van Tricht" suppl. 11 |
LIEVER KAAS DAN DESSERT / 7 |
* 4 GERECHTEN € 55 |
3 GERECHTEN / € 40 (enkel op weekdagen) |
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar |
A la carte
Voorgerechten
RODE POON | 24 |
rammenas , aardpeer | |
NOORDZEEKRAB | 30 |
open ravioli , spinazie | |
PIETERMAN | 26 |
schorseneer , butternut | |
LANGOUSTINE "GEBAKKEN" | 28 |
Witte pens, prei | |
Hoofdgerechten
KALFSZWEZERIK "KROKANT GEBAKKEN" | 42 |
spinazie , girolle | |
TARBOT 'OP DE GRAAT' | 52 |
kreeftenbéarnaise , spinazie | |
FAZANT 2CTS | 32/PP |
girolle , veenbes | |
HERTENKALF | 38 |
grondwitlof , knolselder | |
Desserts
APPEL | 10 |
---|---|
frangipane , karamel | |
PEER "CONFERENCE" | 10 |
vanille -koffie | |
Brownie "cacao" | 10 |
braambes | |
KAASSELECTIE "FREDERIC VAN TRICHT" | 14 |
sinaascompot- geroosterd krentenbrood |
Lunch
’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris. Wij voorzien telkens een voor en hoofdgerecht met producten volgens marktaanbod en inspiratie.
Week lunch / 30
2 gerechten
Zaterdag lunch
Op zaterdagmiddag biedt Floris een all-in lunchmenu geïnspireerd door het marktvers aanbod.
€70
(all-in)
Aperitief & hapjes
3 gerechten
Aangepaste wijnen
Water
Koffie of thee
Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.