KAART

Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren wij lunch en diner op ons gezellig binnenterras.

Menu


LENTE 2019

 
MAKREEL "GEMARINEERD"
groene selder - avocado - granny smith
 
*BUIKSPEK "GELAKT"
coquille - rode biet - spitskool
 
RUNDSBAVETTE "HOLSTEIN"
knolselder - groene asperge - bordelaise
 
BLOEDSINAASAPPEL
witte chocolade - campari - yoghurt
 
Kaasselectie "Fréderic Van Tricht" suppl. 11
 
LIEVER KAAS DAN DESSERT / 7
 
* 4 GERECHTEN € 54
3 GERECHTEN / € 40 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar

A la carte


Voorgerechten

MAKREEL "GEMARINEERD"22
groene selder- avocado- granny smith
 
KALFSWANG "GEBRAISSEERD"22
cevenne - aardpeer - boschampignon
 
COQUILLE "BRETAGNE"26
gelakeerd buikspek -rode biet
 
MORIELJES "GEBAKKEN"24
daslook -groene asperge

Hoofdgerechten

KALFSZWEZERIK "KROKANT GEBAKKEN"42
spinazie - mousseline - champignons
 
JONGE GRIET "OP DE GRAAT"32
meunière - aardappelmousseline
 
RUNDSBAVETTE "HOLSTEIN"26
knolselder - groene asperge - bordelaise
KABELJAUWRUG "NOORDZEE"32
boerenkool - peterselie - brandade

Desserts

BLOEDSINAASAPPEL
campari- witte chocolade- yoghurt8
KOFFIE "AROMA"10
sabayon - cacao - chocolade
 
CHOCOLADE 81110
chocolade - praliné
 
TARTE TATIN12
jonagold- vanille ijs
KAASSELECTIE "FREDERIC VAN TRICHT"14
sinaascompot- geroosterd krentenbrood

Lunch

’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris. Wij voorzien telkens een voor en hoofdgerecht met producten volgens marktaanbod en inspiratie.

Week lunch / 30
2 gerechten

Zaterdag lunch


Op zaterdagmiddag biedt Floris een all-in lunchmenu geïnspireerd door het marktvers aanbod.

€70
(all-in)

Aperitief & hapjes
3 gerechten
Aangepaste wijnen
Water
Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.