KAART

Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Kom bij dit warme weer genieten op ons terras!

Menu


Herfst 2018

 
RODE POON "NOORDZEE"
tartaar - aardpeer - dashi
 
*COQUILLE "BRETAGNE"
knolselder - winterprei - spinazie
 
HERTENKALF
schorseneer - butternut - grondwitlof
 
PEER "CONFERENCE"
chocolade - praliné
 
Kaasselectie "Fréderic Van Tricht" suppl. 11
 
LIEVER KAAS DAN DESSERT / 7
 
* 4 GERECHTEN € 54
3 GERECHTEN / € 40 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar

A la carte


Voorgerechten

RODE POON "NOORDZEE"25
tartaar - aardpeer - dashi
 
COQUILLE "BRETAGNE"34
knolselder - winterprei - spinazie
 
SCHORSENEER "GEBAKKEN22
gepocheerd hoeve-ei - oud brugge kaas
 
BUIKSPEK "BRASVAR"22
spitskoolsalade - rode biet

Hoofdgerechten

KALFSZWEZERIK "KROKANT GEBAKKEN"42
mousseline - girolle
 
JONGE GRIET "OP DE GRAAT"32
meunière - wintergroentjes
 
FAZANT (2CTS)32/PP
grondwitlof - veenbes - schorseneer
HERTENKALF36
grondwitlof - butternut - kweepeer

Desserts

MELOEN10
wortel - yoghurt
 
FRAMBOOS12
witte chocolade - karamel - citroengras
 
FLENSJES SUZETTE12
grand marnier - vanille ijs
KAASSELECTIE "FREDERIC VAN TRICHT"14
sinaascompot- geroosterd krentenbrood

Lunch

’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris.

Week lunch / 29
2 gerechten

Zaterdag lunch


Op zaterdagmiddag biedt Floris een all-in lunchmenu geïnspireerd door het marktvers aanbod.

€70
(all-in)

Aperitief & hapjes
3 gerechten
Aangepaste wijnen
Water
Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.