KAART

Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren wij lunch en diner op ons gezellig binnenterras.

Menu


ZOMER 2019

 
*ASPERGE "KLERKEN"
erwt - gerookte paling
 
SCHELVIS "NOORDZEE"
artisjok - puntpaprika - garnalenjus
 
KALFSNEK "UIT ONZE POLDERS"
aubergine - lamsoor - tuinboon
 
AARDBEI "SINT-ANDRIES"
rabarber - mascarpone
 
Kaasselectie "Fréderic Van Tricht" suppl. 11
 
LIEVER KAAS DAN DESSERT / 7
 
* 4 GERECHTEN € 54
3 GERECHTEN / € 40 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar

A la carte


Voorgerechten

VITELLO "NOORDZEE"22
kalfsvlees - makreel - komkommer
 
ASPERGE24
gerookte paling - erwt
 
PLADIJS "NOORDZEE"24
warmoes - mossel - snijboon
 
BLOEMKOOL "OP Z'N VLAAMS"22
handgepelde garnalen - hoeve ei

Hoofdgerechten

KALFSZWEZERIK "KROKANT GEBAKKEN"42
spinazie - mousseline - girolle
 
JONGE GRIET "OP DE GRAAT"32
meunière - zomergroentjes
 
KALFSNEK"UIT ONZE POLDERS"32
aubergine - lamsoor - tuinboon
SCHELVIS "NOORDZEE"32
artisjok - puntpaprika - garnalenjus

Desserts

AARDBEI "SINT-ANDRIES"12
rabarber - mascarpone
BLOEDSINAAS10
witte chocolade - yoghurt
 
TARTE TATIN12
jonagold- vanille ijs
KAASSELECTIE "FREDERIC VAN TRICHT"14
sinaascompot- geroosterd krentenbrood

Lunch

’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris. Wij voorzien telkens een voor en hoofdgerecht met producten volgens marktaanbod en inspiratie.

Week lunch / 30
2 gerechten

Zaterdag lunch


Op zaterdagmiddag biedt Floris een all-in lunchmenu geïnspireerd door het marktvers aanbod.

€70
(all-in)

Aperitief & hapjes
3 gerechten
Aangepaste wijnen
Water
Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.