KAART

Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren wij lunch en diner op ons gezellig binnenterras.

Menu


ZOMER 2019

 
*VITELLO
kalfstartaar - makreel - komkommer
 
PLADIJS "GEBAKKEN"
warmoes - mossel - snijboon
 
MECHELSE KOEKOEK
artisjok - puntpaprika - lamsoor
 
KERSEN
rode biet - cheesecake
 
Kaasselectie "Fréderic Van Tricht" suppl. 11
 
LIEVER KAAS DAN DESSERT / 7
 
* 4 GERECHTEN € 54
3 GERECHTEN / € 40 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar

A la carte


Voorgerechten

VITELLO22
kalfsvlees - makreel - komkommer
 
NOORDZEEKRAB30
open ravioli - spinazie
 
GEROOKTE OOSTERSCHELDE PALING24
groene selder- verse kaas
 
BLOEMKOOL "OP Z'N VLAAMS"22
handgepelde garnalen - hoeve ei

Hoofdgerechten

KALFSZWEZERIK "KROKANT GEBAKKEN"42
spinazie - mousseline - girolle
 
TARBOT 'OP DE GRAAT'52
kreeftenbéarnaise - spinazie
 
DUNNE LENDE "HOlSTEIN" 2CTS35/PP
krokante aardappel - kropsla
PLADIJS "NOORDZEE"32
warmoes - mossel - snijboon

Desserts

KERSEN10
cheesecake - rode biet
SABAYON BANAAN10
cacao - pinda
 
perzik "gepocheerd"12
mascarpone - hierbas
KAASSELECTIE "FREDERIC VAN TRICHT"14
sinaascompot- geroosterd krentenbrood

Lunch

’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris. Wij voorzien telkens een voor en hoofdgerecht met producten volgens marktaanbod en inspiratie.

Week lunch / 30
2 gerechten

Zaterdag lunch


Op zaterdagmiddag biedt Floris een all-in lunchmenu geïnspireerd door het marktvers aanbod.

€70
(all-in)

Aperitief & hapjes
3 gerechten
Aangepaste wijnen
Water
Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.