KAART

Floris presenteert een hedendaagse productkeuken volgens de seizoenen en het aanbod van de markt, aangevuld met een wijnkaart samengesteld door Yanick Dehandschutter. Bij mooi weer serveren wij lunch en diner op ons gezellig binnenterras.

Menu


WINTER 2020

 
* COQUILLE "DIEPPE"
knolselder , gerookte haring
 
MOOIE MEID "NOORDZEE"
winterprei , pompoen
 
PARELHOEN
schorseneer , peterseliewortel
 
CHOCOLADE
praliné , aardpeer
 
Kaasselectie "Fréderic Van Tricht" suppl. 11
 
LIEVER KAAS DAN DESSERT / 7
 
* 4 GERECHTEN € 55
3 GERECHTEN / € 40 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar

A la carte


Voorgerechten

TARTAAR VAN HERTENKALF22
rode biet, rode ui
 
NOORDZEEKRAB30
open ravioli , spinazie
 
MOOIE MEID "NOORDZEE"24
winterprei , pompoen
 
COQUILLE "DIEPPE"24
knolselder , gerookte haring

Hoofdgerechten

KALFSZWEZERIK "KROKANT GEBAKKEN"42
spinazie , girolle
 
TARBOT 'OP DE GRAAT'52
kreeftenbéarnaise , spinazie
 
PARELHOEN26
schorseneer , peterseliewortel
RODE POON29
aardpeer , couscous

Desserts

CHOCOLADE10
praliné , aardpeer
 
Brownie "cacao"10
braambes
KAASSELECTIE "FREDERIC VAN TRICHT"14
sinaascompot- geroosterd krentenbrood

Lunch

’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris. Wij voorzien telkens een voor en hoofdgerecht met producten volgens marktaanbod en inspiratie.

Week lunch / 30
2 gerechten

Zaterdag lunch


Op zaterdagmiddag biedt Floris een all-in lunchmenu geïnspireerd door het marktvers aanbod.

€70
(all-in)

Aperitief & hapjes
3 gerechten
Aangepaste wijnen
Water
Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.